Emobiel zakelijk
ZZP | MKB | Groot zakelijk

Emobiel Zakelijk

Bekijk onze oplossingen voor uw bedrijf.

Uw bedrijf, Veilig en verantwoord online

Met eMobiel werkt u veilig en verantwoord. Of u nu één of 250 medewerkers hebt, we kijken samen naar de beste oplossing waarmee uw bedrijf en medewerkers optimaal bereikbaar zijn. Al meer dan 15 jaar levert eMobiel in samenwerking met 4COM betrouwbare oplossingen voor verschillende bedrijven. Bij ons kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies. Beheer al uw telecom, inclusief internet en telefonie, op één plek, zowel vast als mobiel.

U heeft één aanspreekpunt voor al uw telecomzaken en kunt rekenen op oprecht onafhankelijk en eerlijk advies. Daarnaast zijn we dag en nacht bereikbaar voor vragen of storingen, dus ook buiten kantoortijden. Zo kunt u zich focussen op het runnen van uw bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat uw verbinding altijd optimaal is.

Onze zakelijke oplossingen:
Vaste zakelijke telefonie van 4COM

Zakelijke (vaste) telefonie

Bij Emobiel streven we ernaar om telefonie te bieden die altijd werkt, ongeacht waar u zich bevindt. Of u nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent,  de oplossingen van Emobiel zijn geschikt voor diverse (kantoor)omgevingen. Bekijk hier de mogelijkheden:

VoIP (bellen via het internet)
Bellen in Teams
Vast- mobiel integratie 
CRM-integratie 
Emobiel gefilterd mobiel internet

Mobiele telefonie

Als enige mobiele telecom aanbieder in de markt biedt Emobiel gefilterd internet op alle mobiele abonnementen. Onze oplossing heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Emobiel heeft de filtering “slim” gekoppeld aan het 5+ netwerk van VodafoneZiggo. U kunt rekenen op:

Keuze uit diverse abonnementsvormen
Meerdere zakelijke diensten op één factuur
Analyse en advies o.b.v. telefoongebruik
Proactief monitoren van jouw verbruik

Is gefilterd internet alleen voor Christelijke organisaties?

Veel organisaties, ook zonder Christelijke identiteit, kiezen ervoor om werknemers te beschermen tegen ongewenste invloeden en verleidingen van buitenaf. Denk aan haat, porno, drugs, godslastering, gokken, dialers/spyware, sport, illegale software, dating en agressie. Juist ook door organisaties zonder Christelijke identiteit wordt ons initiatief voor gefilterd internet met open armen ontvangen. Het aanbod aan niet arbeidsgerelateerde content dat ons dagelijks verleidt, is zeer groot en bedreigend.

Veel organisaties hebben besloten om haar werknemers in bescherming te nemen door een internetfilter beschikbaar te stellen op het mobiele abonnement. Binnen Emobiel willen wij graag meedenken in het aanbieden van een oplossing aan organisaties die graag gebruik willen maken van gefilterd internet. Emobiel levert haar diensten aan particulier en aan zakelijke gebruikers.

Referenties

Succesverhalen van onze klanten

Wij zijn trots om te mogen werken voor diverse bedrijven uit verschillende sectoren. Hieronder vind je een aantal van onze opgeleverde projecten en lees je meer over wat onze producten en diensten in de praktijk voor hen betekenen.

Contact

Samenwerken?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.