Emobiel bellen in teams
Emobiel Zakelijk

Calling in Teams

Bellen met uw zakelijke nummer en werken vanuit één omgeving: dat kan via de unieke oplossing 'Calling in Teams' met Emobiel.

Zakelijke telefonie via Microsoft Teams

Met de mogelijkheid om in Teams te bellen, wordt uw vaste telefonieomgeving gekoppeld aan uw Microsoft Teams-omgeving. Hierdoor kunnen medewerkers vanuit de Teams-applicatie bellen met het vaste nummer, ook naar niet-Teams gebruikers en mobiele nummers. Het voordeel is dat medewerkers op elk moment en op elke plaats kunnen kiezen met welk apparaat ze willen bellen: laptop, smartphone, tablet, desktop of vast toestel.

Bestanden delen, chatten, videobellen of vergaderen én telefoneren kan allemaal via één applicatie. Dit maakt samenwerken en bereikbaar zijn voor uw medewerkers nog eenvoudiger. Bovendien wordt het beheer voor uw organisatie vereenvoudigd, omdat er minder applicaties nodig zijn.

Bekijk brochure

Marie-Jose van 4COM over zakelijk Teams bellen

De voordelen van Microsoft Teams

Overal bereikbaar, zowel op kantoor, thuis en onderweg
Alles is geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke omgeving
Flexibel bereikbaar op smartphone, laptop en pc
Klaar voor de toekomst

Slimmer samenwerken

De integratie met productiviteitstools zoals OneDrive en SharePoint maakt het eenvoudig om samen te werken aan projecten en documenten, ideaal voor thuiswerken of waar dan ook. De infrastructuur wordt verzorgd door Vodafone & Microsoft, en Emobiel (i.s.m. 4COM) zorgt voor de volledige implementatie en het contact. Zo heeft u een persoonlijke accountmanager die uw bedrijf en de oplossing door en door kent.

Advies

Mogelijkheden bespreken?

Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.