Zakelijk internet

Stabiel, betrouwbaar en snel internet, perfect afgestemd op al je wensen.

Zorgeloos online met het beste zakelijke internet

In de huidige digitale wereld is het internet voor uw bedrijf waarschijnlijk niet langer een luxe, maar een onmisbare noodzaak om verbonden te zijn met het internet. Voor elke locatie zijn de mogelijkheden en opties echter weer anders.

Met Emobiel zorgen wij ervoor dat dit perfect voor u geregeld wordt. Wij bieden een breed scala aan internet oplossingen van VDSL tot Glasvezel en van Coax tot 5G. Wij helpen u graag om zorgeloos verbonden te zijn.

Zakelijk wifi back up

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is de ideale oplossing voor uw bedrijf als u op zoek bent naar een betrouwbare, stabiele en snelle internetverbinding. Met glasvezel heeft u de beschikking over down- en uploadsnelheden tot wel 10 Gbit/s en is het uiterst stabiel, waardoor u en uw bedrijf ongestoord en snel kunnen internetten.

Geschikt voor uw bedrijf?
Of zakelijk glasvezel een geschikte optie is voor uw bedrijf, hangt af van uw behoeften en budget. Als uw bedrijf regelmatig grote hoeveelheden data moet downloaden of uploaden, of als u een betrouwbare internetverbinding met een lage latency nodig heeft, dan is zakelijk glasvezel de beste optie.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Benieuwd of glasvezel bij u op locatie mogelijk is? Doe dan de postcodecheck!

Zakelijk Wi-Fi

Met betrouwbaar internet kunnen jullie je focussen op wat er echt toe doet. Van de benodigde hardware tot 24/7 support: wij zorgen ervoor dat jullie online zijn en blijven. 

Slimme wifi back-up
Ook als er problemen zijn met Wi-Fi, blijft je bedrijf online. Dankzij een slimme simkaart beschik je over een vaste verbinding die altijd werkt.

Overal sterke wifi
Versterk en verbeter je wifi-netwerk met meerdere zelflerende wifi-punten die strategisch op de zaak geplaatst worden. 

Gratis overstapservice
Emobiel verzorgt de gehele overstap van je internet systeem. 

Contact

Meer weten over Zakelijk Internet?

Hans neemt graag de mogelijkheden met je door!