Emobiel bellen in teams

Bellen via het internet

Bellen via het internet via de VoIP van Emobiel

Emobiel VoIP: Maximale flexibiliteit

Maximaal flexibel

Dankzij de flexibele licentiestructuur kunt u de functionaliteiten op- en afschalen naar behoefte. Of u nu 2 of 100 toestellen nodig heeft, alles is mogelijk, en u betaalt een vast bedrag per werkplek.

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag

Geen extra kosten en onbeperkt bellen voor een vast maandbedrag. Maar wilt u toch liever tussentijds op- of afschalen? Dat is ook mogelijk.

Bespaar kosten op je telefonie

Doordat u belt via het internet, hoeft u geen grote investering meer te doen in een fysieke telefooncentrale. Hierdoor bespaart u direct kosten en bent u niet gebonden aan langlopende contracten.

Ook bereikbaar tijdens storingen

U bent werkelijk altijd bereikbaar voor uw klanten. Mocht om welke reden dan ook de internetverbinding wegvallen, dan heeft u altijd nog een betrouwbare, supersnelle Wireless back-up via bijvoorbeeld het 4G/5G netwerk van Vodafone.

Makkelijk gebruikers toevoegen

Het is eenvoudig om medewerkers toe te voegen en werkplekken aan te passen met VoIP. Deze technologie biedt de mogelijkheid om zelf een werkplek naar wens in te stellen en op specifieke tijden functionaliteiten aan of uit te zetten.

Ook thuis vertrouwd verbonden

Bellen via het internet zorgt ervoor dat medewerkers ook vanuit huis en zelfs onderweg naadloos verbonden blijven. Ze kunnen zelfs dezelfde functionaliteiten gebruiken als op kantoor.

Vrijblijvend advies

MEER WETEN OVER VOIP?

Laat uw gegevens achter. Onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de mogelijkheden van VoIP. Een directe vraag? Neem dan direct telefonisch contact op met een specialist.