Nieuws Nieuws

Flexibel bereikbaar met 2 nummers op één telefoon

Kies zakelijk of privé en blijf flexibel bereikbaar.

Vindt u het ook vervelend om uw privé nummer te gebruiken voor werk gerelateerde zaken? Of wilt u thuis & onderweg net zo bereikbaar zijn als op kantoor? Juist nu met de nieuwe manier van werken gebruiken veel mensen hun privé nummer in plaats van een zakelijk nummer. Dit zorgt vaak voor ergernis en biedt bovendien niet altijd de juiste functionaliteiten. 

Altijd & overal professioneel bereikbaar

Emobiel zorgt ervoor dat uw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks binnenkomt op de smartphone. Zo ontvangt u 2 nummers op één telefoon. Met een vast en mobiel koppeling kunt u ook met uw zakelijke nummer uitbellen op mobiel. Zo hoeft u nooit meer uw privé nummer te gebruiken en bent u flexibel bereikbaar. Daarnaast beslist u zelf wanneer u vanuit welk nummer wilt bellen, zowel zakelijk als privé. Dat is optimaal bereikbaar zijn! Het voordeel van altijd bereikbaar zijn onder één nummer (ook wel vast- mobielintegratie), is dat u zelf beslist wanneer u vanuit welk nummer belt. Op kantoor, onderweg of vanuit huis en zowel zakelijk als privé. Zo hoeft u nooit meer onnodig te bellen vanuit uw privé nummer, maar staat u altijd professioneel in contact met klanten en collega’s.

Laat u informeren

Vast- en mobiel integratie van Emobiel is een onderdeel van Cloud-telefonie. Dankzij deze slimme manier van communiceren zien medewerkers direct wanneer iemand in gesprek is. Ook wanneer hij of zij dus via de mobiele telefoon belt vanaf een andere locatie. Wilt u overstappen of heeft u vragen? Neem gerust contact op of plan een gratis adviesgesprek in

Gratis adviesgesprek

Emobiel nieuws