Nieuws Nieuws

Apple iPhone 15: nieuwste features

iPhone 15 Pro & Pro Max

De A16 Bionic-chip in de iPhone 15 en Plus biedt een hoogwaardige, supersnelle 5G-ervaring en verbeterde audiokwaliteit bij telefoongesprekken. De iPhone 15 Pro en Pro Max bevat een A17 Pro chip, de eerste chip ter wereld met een 3-nanometerproces. Deze chip maakt Wifi 6E-verbinding mogelijk voor nog betere draadloze prestaties.

 

Nieuw:

Titanium materiaal
Wifi-6E verbinding
Ceramic Shield scherm
48 MP en 5x zoom
A17-Pro chip
USB-C-connector
iOS-17 systeem

iPhone 15 & Plus

Voor het eerst is het glas aan de achterkant van de iPhone 15-serie geëtst en gepolijst wat zorgt voor een gladde en sterke basis. Het Ceramic Shield-scherm zorgt voor het sterkste smarthpone glas tot nu toe. Door de afgeronde randen van luchtvaartkwaliteit aluminium ligt het toestel prettig in de hand. De iPhone 15 Pro en Pro Max onderscheiden zich in hoogwaardige kwaliteit. Dit sterke en lichtgewicht titanium maakt de Pro en Pro Max een van de lichtste Pro-modellen ooit.

 

Nieuw:

Aluminium materiaal
5G verbinding
Ceramic Shield scherm
48 MP en 2x zoom
A16-Bionic chip
USB-C-connector
iOS-17 systeem

Maak de mooiste foto’s en video’s

De iPhone 15-serie is voorzien van de Dynamic Island, een camerasysteem met een hoofdcamera van 48 megapixels! Daarnaast bevat de iPhone 15 en Plus een camera met 2x optische zoom, met de Pro en Pro Max is het zelfs mogelijk om tot 5x optisch in te zoomen. Tenslotte kunnen er portretten gemaakt worden zonder naar de Portretmodus te hoeven overschakelen. Na het maken van een foto kan een portret worden ingesteld en het scherpstelpunt aangepast worden. De iPhone Pro en Pro Max levert door de extra camera en A17-Pro chip 4K-videokwaliteit, scherpere details, levendigere kleuren en betere prestaties bij weinig licht.

Veiligheid aan boord

De iPhone 15-serie biedt aan de hand van Crash Detection en Emergency SOS via satelliet de mogelijkheid om assistentie te bieden wanneer dat het meest nodig is. Deze functie werkt dus ook als je geen verbinding hebt met je mobiele netwerk. Daarnaast bevat het toestel een eSIM, een handiger en veiliger alternatief voor een fysieke SIM-kaart, met ondersteuning van meer dan 295 providers.

Dag Lightning, welkom USB-C

Waar alle apparaten van Apple tot heden nog een Lightning aansluiting bevatte, is de iPhone 15-serie de eerste versie met een USB-C-connector. Het is ook mogelijk om AirPods of een Apple Watch rechtstreeks vanaf de iPhone opladen met de USB-C-connector. Dus, zorg voor een goede oplader waar je ook bent en blijf overal vertrouwd verbonden!

Bestel de iPhone bij Emobiel

De gloednieuwe iPhone 15 modellen zijn direct beschikbaar.
Bij Emobiel bestel je ieder model met of zonder abonnement.

Emobiel nieuws