VOOR WELKE TOESTELLEN IS ESIM GESCHIKT? Los van alle voordelen welke we zo met je delen, vragen veel mensen vragen zich af welke telefoons compatibel zijn met een eSIM-kaart. Het is belangrijk om te weten dat er twee vereisten zijn om een eSIM te kunnen gebruiken: Je moet een apparaat hebben dat compatibel is met eSIM. Je moet een telefoonnummer hebben dat gecontracteerd is bij een provider die diensten aanbiedt met virtuele simkaarten. Op deze manier kun je genieten van de voordelen van een eSIM en gebruik maken van de nieuwste technologieën.
Nieuws Nieuws

De Voordelen van eSIM + Geschikte toestellen

Wat is een eSIM?

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd raakt, evolueert ook de traditionele simkaart. Een van de innovaties is de opkomst van de eSIM, een ingebedde simkaart die uw mobiele ervaring transformeert. Hier bespreken we kort de belangrijkste voordelen. Blijf dus lezen. Een eSIM, wat staat voor ingebedde SIM, is een digitale simkaart die direct in een apparaat is geïntegreerd. In tegenstelling tot de oude, losse fysieke simkaart die u uit uw toestel kunt halen, zit deze eSIM permanent in uw telefoon.

Hoe werkt een eSIM?

Om een eSIM te gebruiken heeft u natuurlijk een abonnement nodig. Vervolgens ontvangt u van eMobiel een QR-code of een link naar een website. Door deze code te scannen wordt automatisch een eSIM-profiel van de provider naar uw apparaat gedownload. Zodra het eSIM-profiel is gedownload, kunt u uw apparaat gebruiken om te bellen, sms’en en te internetten, inclusief gefilterd mobiel internet voor een veilige online ervaring.

Is een eSIM iets voor u?

Een eSIM kan worden toegevoegd aan bijna alle abonnementen die eMobiel aanbiedt. Wilt u ook een eSIM voor uw huidige of nieuwe abonnement? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor welke toestellen is eSIM geschikt?

Naast alle voordelen die we met u delen, stellen veel mensen zich de vraag welke telefoons geschikt zijn voor een eSIM-kaart. Er zijn Het activeren van uw nieuwe mobiele abonnement is nu gemakkelijker dan ooit. Dankzij de eSIM-technologie behoren verzendproblemen en wachttijden voor uw simkaart tot het verleden. Bij eMobiel zorgen we ervoor dat het activeringsproces snel en efficiënt verloopt, zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van al onze mobiele diensten. Met onze mogelijkheid tot activering op afstand, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongemakken of vertragingen. Profiteer van het gemak en de eenvoud van onze diensten en ontdek een nieuwe manier om te genieten van uw mobiele abonnement.twee vereisten zijn om een eSIM te kunnen gebruiken:

  1. U dient een apparaat te hebben dat compatibel is met eSIM.
  2. Ook moet u beschikken over een telefoonnummer dat gecontracteerd is bij een provider (bijvoorbeeld Emobiel, via Vodafone) die diensten aanbiedt met virtuele simkaarten.

Op deze manier kunt u profiteren van de voordelen van een eSIM en gebruikmaken van de nieuwste technologieën.

Toestellen:

Vrijwel alles van Apple vanaf iPhone XR (2018)
Vrijwel alles van Samsung vanaf Samsung Galaxy S20 (2020)
Vrijwel alles van Google vanaf Google Pixel 2 (2017)
Vrijwel alles van Huawei vanaf Huawei P40 (2020)
Vrijwel alles van Oppo vanaf Oppo Reno 5A (2021)

Voordeel 1: Activeren op afstand

Het activeren van uw nieuwe mobiele abonnement is erg makkelijk. Dankzij de eSIM-technologie behoren verzendproblemen en wachttijden voor uw simkaart tot het verleden.

Bij eMobiel zorgen we ervoor dat het activeringsproces snel en efficiënt verloopt, zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van al onze mobiele diensten. Met onze mogelijkheid tot activering op afstand, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongemakken of vertragingen. Profiteer van het gemak en de eenvoud van onze diensten en ontdek een nieuwe manier om te genieten van uw mobiele abonnement.

Voordeel 2: gemak van een dual sim

Of je nu werk en privé gescheiden wilt houden of lokale en internationale netwerken wilt combineren, met het Dual Sim Gemak van een eSIM kun je eenvoudig overschakelen. Met één telefoon en twee nummers ben je altijd bereikbaar, waar je ook bent.

Voordeel 3: Gaat niet kapot

De eSIM kan niet kapot gaan, omdat er simpelweg niets te beschadigen valt. De simkaart is namelijk digitaal.

U hoeft nooit meer te worstelen met het plaatsen van fysieke kaarten, want de eSIM van Emobiel werkt altijd.

 

Voordeel 4: Naadloos provider & netwerk wissel

eSIM maakt het allemaal mogelijk. Met eDankzij eSIM bent u niet langer gebonden aan slechts één provider. Het veranderen van provider of netwerk wordt nu buitengewoon eenvoudig. We begrijpen dat we leven in een wereld waarin keuzevrijheid van groot belang is. Daarom biedt eSIM u de controle en flexibiliteit die u nodig heeft. Maar hoe ziet dat eruit?IM kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende providers en netwerken, zodat je altijd kunt genieten van de beste service. Ontdek de vrijheid en het gemak van eSIM en verkrijg volledige controle over je verbinding.

Of u nu wilt genieten van:

  • Een naadloze verbinding
  • De beste tarieven

eSIM maakt het allemaal mogelijk. Met eSIM kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende providers en netwerken, zodat u altijd kunt genieten van de beste service. Ontdek de vrijheid en het gemak van eSIM en verkrijg volledige controle over uw verbinding.

Voordeel 6: Kwijtraken is verleden tijd

Het prachtige van iets dat fysiek niet tastbaar is, is dat u het nooit kunt verliezen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verliezen van uw simkaart tijdens reizen of bij het overstappen van provider. Met onze service hoeft u niet te vrezen dat u zonder telefoonverbinding komt te zitten. Met een virtuele simkaart heeft u altijd en overal toegang tot uw telefoonnummer. Bovendien kunt u moeiteloos overschakelen tussen verschillende providers. Het is dé ultieme oplossing voor degenen die zorgeloos willen reizen en altijd verbonden willen blijven.

Neem contact op met Emobiel om te beginnen

Meer weten over eSIM, of hulp nodig hebt bij de activering, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u direct te assisteren.

Disclaimer

Dit artikel is puur informatief en dient niet als garantie voor specifieke resultaten of voordelen.

Emobiel nieuws